'

Okt 10
RUINEN - Als het donker wordt in het bos en op de hei, komt het nachtleven op gang. De Nachtwachter van het Dwingelderveld kent als geen ander de geheimen van de nacht. Het is Natuurmonumenten gelukt om met deze bijzondere figuur een afspraak te maken.

Op vrijdag 18 en 25 oktober om 19.00 uur neemt de Nachtwachter verstokte dagmensen mee de nacht in. Deze wandeling is leuk voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Vooraf aanmelden is nodig en kan via www.nm.nl/bcdwingelderveld.

Stap voor stap worden de dagmensen ingewijd in de geheimen van de nacht. In stilte dwaalt de Nachtwachter door het donkere bos en laat mensen de nacht beleven. Onderweg ontdek je de geheimen van de nacht. Let op: het is geen griezeltocht, maar een beleeftocht.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA