'

Dec 1
DE WOLDEN - Op 21 en 22 december zijn ouderen van 70 jaar en ouder uit gemeente De Wolden uitgenodigd voor een exclusieve Kerstshow in Exloo. Het evenement waarin paarden en muziek een belangrijke rol spelen is gratis te bezoeken.

De organisatie is in handen van het Hippisch Centrum Exloo in overleg met Welzijn De Wolden en de ouderenzorginstellingen in De Wolden. Het wordt een middag met bijzondere optredens met paarden, muziek en ander sfeervol vertier en vermaak. De show duurt van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur inclusief een pauze en mogelijkheid voor een drankje.

Het centrum beschikt over een tribune die goed toegankelijk is voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Het vervoer van en naar Exloo is ook gratis en wordt gecoördineerd door Welzijn De Wolden. Zij nemen na aanmelding met iedereen telefonisch contact op voor de praktische afspraken. Per persoon kan er maximaal één begeleider mee. Opgeven kan tot 6 november bij Welzijn De Wolden, tel. 0528-378686.

Hippisch Centrum Exloo, waar veel nationale en internationale concoursen worden gehouden, organiseert dit jaar voor het eerst de Kerstshow. Het bestuur van het centrum heeft contact gezocht met zorg- en welzijnsinstellingen in Drenthe om ouderen in de periode rondom de niet altijd makkelijke feestdagen een leuk uitstapje te bezorgen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA