'

Nov 6
RUINERWOLD - De toneelspelers van UDI kunnen terugkijken op twee geslaagde voorstellingen! De rederijkerskamer mocht zaterdag 2 november zo’n 240 toneelliefhebbers bij café Centraal verwelkomen. Zaterdag 9 november wordt ‘het kunstje’ nog een keer dunnetjes overgedaan. Iedereen is van harte welkom op Dijkhuizen 53 in Ruinerwold. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa.
Het blijspel ‘De Bunder’ viel goed in de smaak. “We hebben veel lovende woorden en enthousiaste reacties gekregen”, laat regisseur Elly Remmelts weten. “Er werd veel gelachen in de zaal en dat steunt de spelers enorm.”

Nieuwe oogst
Het toneelstuk is geschreven door Cees Verwaaijen. De schrijver uit Teuge heeft UDI gevraagd om dit stuk – zijn nieuwe oogst - op te voeren. Een hele eer, want naast zijn eigen toneelvereniging is het stuk nog niet eerder op de planken gebracht. Reden voor de schrijver om zaterdag 9 november naar Ruinerwold af te reizen en in het publiek te gaan zitten.

De Bunder
De kerk heeft een bunder grond te koop. Beginnend schrijver Bertram Slangeveste – vertolkt door Joost van ’t Zand - en zijn buurman Bob Kamphuis – Menno de Leeuw - hebben beide interesse. De kerkenraad geeft echter de voorkeur aan een gezin of aankomend gezin. Kunnen beide aan deze wens voldoen?

Kaartverkoop
De laatste kaarten zijn zaterdag 9 november verkrijgbaar aan de kassa. Leden betalen €5,00 en niet-leden €7,50. Er zijn weer leuke prijzen te winnen tijdens de verloting. Licht en geluid wordt verzorgd door Anne Koster. De afterparty is in handen van ER-geluidverhuur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA