'

Nov 7
STAPHORST - Zoals elk jaar reikt de SWS Vrijwilligerscentrale ook in 2019 de Vrijwilligerspluim uit aan een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Staphorst.
Stemmen
Inwoners van Staphorst kunnen meebepalen wie de Vrijwilligerspluim 2019 ontvangt door digitaal hun stem uit te brengen. Naast deze stem zal een onafhankelijke jury beslissen over de Vrijwilligerspluim. De jury bestaat uit wethouder Alwin Mussche, Sportraadslid Herman Hempen, Henk Korterink vanuit diaconaal Platform en Jongerenraadslid Susan Hokse.

Genomineerden
Tot 4 november 2019 kregen inwoners de kans een organisatie te nomineren voor de Vrijwilligerspluim 2019. Er zijn in totaal 6 organisaties aangedragen. Inwoners kunnen nu hun stem uitbrengen op één van deze genomineerde organisaties.
De genomineerde organisaties zijn:
• Stichting Bijzondere Vakantie Staphorst
• Reddingsbrigade Staphorst
• Museum Staphorst
• De Zonnebloem afdeling Staphorst
• Historische Vereniging Staphorst
• Gymvereniging SVS

Geldbedrag als waardering
Naast de eretitel ontvangt de winnende organisatie een geldbedrag van € 500,00 die ze kunnen besteden aan hun activiteiten.

Tot 23 november 2019 kan er worden gestemd op de genomineerde organisaties.
Daarna zal de jury zich buigen over de motivaties.

Op 7 december 2019, de Nationale Dag van de Vrijwilliger, zal wethouder Mussche de Vrijwilligerspluim 2019 met bijbehorende cheque uitreiken.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA