'

Nov 8
RUINENWOLD - In de Coop Ruinerwold zal de jaarlijkse voedselactie worden gehouden op zaterdag 9 november van ca. 9.00 – 16.00 uur. In de supermarkten delen vrijwilligers voedsellijstjes uit aan het winkelend publiek. De klanten kunnen producten van het lijstje kopen en afgeven aan de vrijwilligers.
Uit de ingezamelde boodschappen stelt Dorcas voedselpakketten samen voor mensen in Oost-Europa die door ziekte, ouderdom, beperkingen of rampen niet voor zichzelf kunnen zorgen. Met een financiële bijdrage in de collectebus worden o.a. de transportkosten betaald.

Mensen in nood en diepe armoede kunnen van het ingezamelde geld een opleiding volgen, begeleiding krijgen op de arbeidsmarkt en toegang krijgen tot een microkrediet om zaaigoed, vee of gereedschap te kunnen kopen. Zo verdienen zij brood op de plank voor zichzelf en voor anderen.

Doet u ook weer mee?
Dorcas Werkgroep Ruinerwold

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA