'

Nov 7
Aanmeldingen voor nieuwe vervoersdienst gestart

STAPHORST - Inwoners van de gemeente Staphorst die gebruik willen gaan maken van de nieuwe vervoersdienst ANWB AutoMaatje Staphorst kunnen zich vanaf heden aanmelden bij Stichting Welzijn Staphorst (SWS).
Er staan al meer dan tien vrijwilligers klaar om dorpsgenoten te vervoeren.
Voordat inwoners een rit kunnen aanvragen, dienen ze zich aan te melden als gebruiker voor de vervoersdienst. Hiervoor hoeft men alleen maar contact op te nemen met ANWB AutoMaatje Staphorst (SWS). Er volgt dan een bezoek waarbij de werking van de vervoersdienst persoonlijk uitgelegd wordt.

Kleine vergoeding
Een vrijwillige chauffeur in bezit van eigen auto vervoert dorpsgenoten naar de plek van bestemming voor een kleine bijdrage van € 0,30 per kilometer. Desgewenst wordt men van deur tot deur begeleid en ondersteund.

Het vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. Het kan ook gewoon voor leuke uitjes als een bezoekje afleggen bij familie of vrienden, naar de kapper of gezellig winkelen.

De nieuwe vervoersdienst start vanaf januari. Stichting Welzijn Staphorst (SWS) is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van dit nieuwe project.
ANWB AutoMaatje is een gezamenlijk project van de ANWB, Stichting Welzijn Staphorst (SWS) en de gemeente Staphorst.

Heeft u interesse om hiervan gebruik te maken? Kijk op de website van SWS:
www.sws-staphorst.nl/automaatje of neem contact op met Marlies Vedder, coördinator ANWB Automaatje Staphorst bij SWS: m.vedder@sws-staphorst.nl of 0522-465143.

Ook vrijwilligers die graag als chauffeur aan de slag willen bij ANWB AutoMaatje Staphorst kunnen zich nog aanmelden.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA