'

Dec 2
DE WOLDEN - De diaconieën van de kerken in de gemeente De Wolden, verenigd in het Diaconaal Verband De Wolden, gaan in december wederom Douwe Egberts waardepunten inzamelen voor de Voedselbank Zuid West Drenthe.
Douwe Egberts zet de ingezamelde waardepunten om in pakken Douwe Egberts koffie en verhoogt het aantal pakken met nog eens 15%. Zo kan de voedselbank in 2020 pakken koffie uitdelen aan mensen die het hard nodig hebben. We hopen dat mensen de gespaarde DE-waardepunten uit hun keukenlade halen en willen inleveren bij de plaatselijke diaconie van de kerk. Alle kerken in De Wolden doen mee aan deze puntenactie.

Waarom koffie? Koffie kan gezien worden als een uitnodiging om contact te maken met elkaar, en door dat contact worden onderling bestaande banden versterkt. Koffie is veelal een zeldzaam product voor voedselbanken, omdat het lang houdbaar is en bijna nooit wordt ‘afgeschreven’. Het komt weinig voor in voedselpakketten, maar wordt buitengewoon gewaardeerd.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA