'

Dec 2
DE WIJK - Wacker heeft zondag voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Steenwijkerwold tweetal nieuwe bordsponsors in zonnetje gezet. Margreet Talen van Anytime De Wijk werd bedankt met een bos bloemen door Jan Lier van de Wacker sponsorcommissie. Anytime heeft ruim assortiment voor lunch of diner. Van de winterkroket in de winter tot aan het stokbroodje kapsalon in de zomer. Ook serveren ze verschillende salades en stokbroodjes. En tevens beschikken ze overeen uitgebreide ijskaart. Anytime heeft de beschikking over een terras met mooi en goed uitzicht op de molen.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Thomas Bruins van Bruins BV werd door André Prent bedankt met een bos bloemen voor de sponsoring. Bruins betonstaalvlechtbedrijf gevestigd in Staphorst is het adres voor al uw wapeningswerk en allerlei soorten Laswerk. Voor het knippen van lengte staven of het buigen van wapening wordt er gebruik gemaakt van een computergestuurde EVG Buigmachine. Bruins BV is ISO 9001 gecertificeerd zodat klanten altijd kwaliteit en service kunt verwachten. Toeval of niet de thuiswedstrijd werd met 2-0 gewonnen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA