'

Dec 2
RUINERWOLD - Op zondag 1 december werd in de aanloop naar het honderd jarig jubileum van korfbalvereniging KIOS het bakspektakel 'Heel Kios Bakt Groen' gehouden. De jubileumcommissie had een mooie groep kandidaten aangemeld gekregen, variërend van 8 tot 79 jaar. Ook de variatie in het aangebodene was groot, met heerlijke cupcakes, mooie taarten en ook wat hartigs.

De jury bestaande uit Roelie Baas, Erwin Buld en Janneke de Lange hadden het er moeilijk mee, om de meesterbakker. van KIOS uit te kiezen. Na de wedstrijd van KIOS 1 werd in Dorpshuis Buddingehof de winnaar bekend gemaakt, te weten Anneke Vrieling. Met een prachtige taart van een ballerina met een mooie KIOS honderd jaar baljurk haalde ze net iets meer punten dan de nummer twee. Onder het genot van een drankje, de baksels en oliebollen die werd aangeboden door oliebol4u.nl werd aan de bar van het dorpshuis nog gezellig na gekletst en genoten, onder andere ook door de mooie overwinning van KIOS 1 tegen OKO/Bies, wat daarmee de koppositie wist te pakken.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA