'

Dec 2
RUINEN - Ook dit jaar is er wederom een kerstmarkt in het prachtige Ruinen. Op zaterdag 7 december wordt er flink uitgepakt. De vele kraampjes, stands en verkoopwagens met velerlei artikelen zullen bezet zijn door winkeliers, kooplieden en hobbyisten, waar u heerlijk kunt struinen naar prachtige kerstcadeaus en snuisterijen.

kerstmarkt-ruinen-2aArchief BS/Weblog-dewolden.nl
Naast deze kraampjes is er uitgebreid entertainment. Zo is er een voor jeugdige onder ons een heuse sledehelling waar je vanaf kan roetsjen en er kunnen weer heerlijke broodjes gebakken worden. Jong en oud kan wegdromen bij een prachtige kerststal welke centraal opgesteld zal staan. Hierbij is dit jaar een foodplein, met een breed aanbod, van biologische friet tot een heerlijke zoete churros. Het geheel wordt opgevrolijkt door live kerstmuziek.

Al met al is deze kerstmarkt zeker de moeite waard voor een bezoekje. De kerstmarkt duurt van 14.00-20.00 uur en is geheel gratis toegankelijk. Meer informatie kunt u vinden op www.marktenenbraderieen.nl of bel met 06-24831603.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA