'

Dec 2
ZUIDWOLDE - Ruurd van Donkelaar doet op donderdag 12 december verslag van een plantenreis door Kirgizië. De voormalige Sovjet Republiek Kirgizië of Kyrgystan ligt in Centraal Azië, ingeklemd tussen Kazachstan en China. Het hoge Tien-Shan gebergte met toppen tot over de 7000 meter strekt zich over het grootste deel van het land uit.
Kirgizië heeft een landklimaat met grote verschillen in zomer en winter. De grote variatie aan grondsoorten, regenval en hoogtes dragen bij aan een rijke biodiversiteit. In Kirgizië komen meer plantensoorten voor dan in heel Europa. Ruurd heeft in groepsverband door het land gereisd en heeft honderden foto’s gemaakt van bekende en vooral onbekende planten. Op deze avond vertelt Ruurd iets over het land, de mensen en de landschappen en laat een selectie zien van de mooiste en meest interessante planten die er groeien. De avond begint om 20.00 uur, in de Boerhoorn te Zuidwolde. De toegang is gratis

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA