'

Dec 3
IJHORST/DE WIJK - Op zondagmiddag 15 december wordt de tiende kerstwandeling gehouden. Iedereen, jong en oud, is hartelijk uitgenodigd om mee te wandelen.
De start is vanaf 13.30 uur bij De Reesthof. De route is ongeveer 5 km, maar kan uitgebreid worden tot circa 7 km. Onderweg zijn 2 stopplaatsen, waarbij op één plaats koffie/thee/ranja en iets lekkers klaar staat. Hier zijn enkele muzikanten van Apollo aanwezig om ons in kerstsfeer te brengen. In de Reesthof is vanaf 14.30 uur een gezellig samenzijn voor mensen die niet mee kunnen wandelen. Hier worden dan kerstliedjes gezongen en verhalen verteld.

Na afloop is er in de Reesthof gelegenheid om na te praten onder het genot van een glas glühwein, een beker warme chocolademelk met een snee krentenbrood. De kosten voor deze middag zijn voor volwassenen tenminste € 2,00 p.p. en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. De opzet van deze middag is elkaar te ontmoeten en met elkaar te spreken. De middag wordt afgesloten met een Vesperdienst in de kerk.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA