'

Jan 23
DE WIJK - Veel mensen hebben nog elpees en singles in huis. Het is natuurlijk jammer om ze nooit meer te draaien en de verhalen die erbij horen te vertellen! Wij geven je graag de mogelijkheid je plaatjes nog eens te laten horen op onze vinylavond op zaterdag 25 januari in Atlas Sportcafé. Toegang is gratis.


Je kunt tot 16 januari doorgeven welke van jouw platen jij nomineert voor onze top 40. Vervolgens mag iedereen stemmen tot 24 januari. Zo ontstaat de top 40! En heb je geen platen of neem je ze niet mee? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Je bent op zaterdag 25 januari vanaf 20:30 welkom in het Atlas Sportcafé. We lopen de lijst bij langs en spelen natuurlijk een groot deel van de platen af. Een gezellige avond voor jou en je muziek liefhebbende vrienden dus! www.atlassportcafe.nl/vinyl


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA