'

Jan 12
HOOGEVEEN - “Welke school ga ik kiezen na de basisschool?” Dat is een spannende vraag voor leerlingen van groep 8. Om leerlingen en ouders kennis te laten maken met het voortgezet onderwijs is Hoogeveen, organiseren RSG Wolfsbos en het Roelof van Echten College op vrijdag 24 januari van 15.00 tot 21.00 uur een Open Dag.
Kennismaking met het voortgezet onderwijs
Tijdens de Open Dag op 24 januari a.s. zijn leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders / verzorgers van harte welkom om bij beide scholen een kijkje te nemen. Leerlingen kunnen meedoen aan diverse activiteiten, proefjes en uitdagingen. Ook zijn er leerlingen en docenten aanwezig die alles kunnen vertellen over de school, de vakken, activiteiten en lesmethoden. Kortom, kom zeker even langs om een goede indruk te krijgen van de beide scholen. Meer informatie is te vinden op www.wolfsbos.nl en www.rvec.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA