'

Jan 12
RUINEN - Camerata Delft geeft op zondag 2 februari een concert in de Mariakerk in Ruinen. Het ensemble Camerata Delft staat voor persoonlijke, fantasievolle uitvoeringen van voornamelijk 17de en 18de eeuwse kamermuziek op bijzondere locaties.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Oorspronkelijke barokmuziek met een ‘nieuw geluid’, variatie in bezetting en instrumentarium, eigen arrangementen, hecht en levendig samenspel met kennis en ervaring, waardoor sprankelende concerten ontstaan. Onder de titel ‘La Resonance’ treedt in Ruinen een deel van Camerata Delft op met kamermuziek uit het dagelijkse leven van onder andere Martin Marais, Dietrich Buxtehude en Heinrich Ignas Franz Biber. Het concert is in de meest intieme vorm; pure, verstilde barokmuziek voor Viool, viola da gamba en theorbe bespeeld door respectievelijk Quirine van Hoek, Lotte Beukman en Elly van Munster.

Het concert begint om 15.30 uur. De deuren van de kerk gaan open om15.00 uur. Kaartjes zijn inclusief consumptie. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis naar binnen.

Zie ook: www.muziekindemariakerk.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA