'

Jan 12
DE WOLDEN - Berien Bakker is benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder van de stichting Wolderwijs en de stichting Kindcentra Wolderwijs. Dat heeft de Raad van toezicht donderdag bekendgemaakt.
Bakker volgt Martijn Mulder uit Linde op, die per 1 augustus met pensioen gaat. Mevrouw Bakker heeft de benoeming aanvaard en kijkt uit naar haar nieuwe baan bij Wolderwijs. Ze heeft jarenlange ervaring als bestuurder en directeur in de kinderopvang en het onderwijs en treedt per 1 mei in dienst. Dat geeft haar een inwerktijd van drie maanden, waarna ze per 1 augustus de taken van Martijn Mulder overneemt.

Montessori

Bakker is nu nog directeur van de Montessori Waalsdorp, een Montessori Kindcentrum met een peutergroep, school en BSO. Op basis van de beginselen van Maria Montessori geven ze daar vernieuwend onderwijs.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA