'

Jan 14
MEPPEL - Kindercircus Okidoki uit Meppel trapt het nieuwe jaar af met een voorstelling in eigen ruimte. De voorstelling ‘Hotel Okidoki’ wordt gespeeld door de voorstellingsgroep op 26 januari.

jongleren 1

In een oud hotel wordt een grote circus talentjacht georganiseerd met als grote prijs een optreden in Las Vegas. Verschillende artiesten komen naar het hotel om te proberen deze prijs te winnen, maar het hotel is al deze drukte niet gewend waardoor er de gekste dingen gebeuren. Komt dat zien! De voorstelling begint om 15.00 uur tot circa 16.30 uur en vindt plaats aan Prinshendrikstraat 34, te Meppel. Kaartjes kosten 5 euro, inclusief pauzedrankje. Reserveren kan via de mail: circus.okidoki@gmail.com of telefonisch: Marie Tiggelman 0687242108, email: tiggel58@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA