'

Jan 14
DE WIJK - Terwijl de sneeuwvlokken gestaag de koude wintergrond bedekken is honderden kilometers verderop de keuken van v.v. Wacker gevuld met vrijwilligers, die zich bezig houden met de voorbereiding voor de lunch tijdens het jaarlijkse kaartmarathon georganiseerd door de supporters vereniging van de v.v. Wacker.

Snert van De Kok uut De Wiek en heerlijk belegde broodjes staan er op het menu. Alleen daarom al is het een traktatie om aanwezig te zijn bij dit mooie evenement aan het begin van het nieuwe jaar!!

De kantine was goed gevuld met kaarters. Sommige iets wat onwennig want de kantine krijgt een heuse metamorfose. De schilders zijn de hele week druk bezig geweest en het klinkt nog een beetje hol. Onder genot van een bak koffie en zelfgemaakte knieperties van een persoon die in Heel Holland bakt hoge ogen zou gooien, was de mening van iedereen dat het er nu al heel mooi uit strak uit zag! Dat beloofd nog wat veur de toekomst sprak een bekende Wieker de wijze woorden.

De kaarten vlogen enthousiast over de tafels en de laatste nieuwsfeiten uit de wereld werden natuurlijk ook besproken. Zoals het behoord werden de klaverjas potjes op een uiterst vriendelijke wijze tot een einde gebracht, wat ook wel bleek door vaak bulderende lachsalvo’s. Aan het einde van de dag werden de punten bij elkaar geteld en kon de uitslag van de kaartmarathon mee gedeeld worden. Dit jaar streden Henk Hendriks en Roelie Wiltinge om de 2e en 3e plaats. Het scheelde niet veel, maar Roelie moest in Henk de meerdere herkennen. Op vakkundige wijze werd John Stapel winnaar en samen met Henk en Roelie werden ze op de gevoelige plaat vastgelegd met hun welverdiende prijs!

De Supporters Vereniging wil iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en wil natuurlijk ook iedereen bedanken, die op welke wijze dan ook hebben meegewerkt aan de kaartmarathon! Tot volgend jaar!!

Ook zijn er nog de reguliere kaartavonden, klaverjassen en jokeren, welke gehouden worden in de kantine. Kijk voor data op de site van v.v. Wacker.

De Supporters Vereniging

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA