'

Jan 19
DWINGELOO - Donderdagavond 16 januari zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. RCN de Noordster uit Dwingeloo wint een Gouden Zoover Award.
Gedurende het hele jaar 2019 zijn er 393 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. De consument beoordeelde RCN de Noordster in 2019 gemiddeld met een 9.0!

“We hebben het afgelopen jaar met het hele team ontzettend hard gewerkt om allerlei verbeteringen en renovaties op ons vakantiepark door te voeren. Daarnaast wordt de gastvrijheid en servicegerichtheid van ons team veelal genoemd in de Zoover beoordelingen. We vinden het geweldig dat we door onze gasten zijn beloond met een Gouden Zoover Award”, aldus parkmanager Bertil Kaspers.
Over RCN de Noordster
Het vakantiepark bevindt zich middenin Nationaal Park Dwingelderveld en is onderdeel van dit beschermde natuurgebied. RCN de Noordster is een vakantiepark met een breed aanbod. Zowel de bungalows als de glampingaccommodaties en kampeerplaatsen zijn gelegen op een unieke plek middenin de natuur: allen te bereiken via de kronkelende bospaden. Ook dagrecreanten weten RCN de Noordster steeds beter te vinden. De Indoor SpeelRuimte (geheel in het teken van sterren en planeten) is een enorme trekker voor (groot)ouders en (klein)kinderen uit de regio.

Over de Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA