'

Jan 20
RUINERWOLD - Vanaf volgend seizoen (2020/2021) sluit Danni Dingsté aan bij de selectie van KIOS. Hiermee wordt de terugkeer van de echte Spekbraander definitief. Een aantal jaren geleden werd Danni benaderd door DOS’46 om in Nijeveen op het hoogste niveau te gaan korfballen.

De 19-jarige korfballer in hart en nieren greep deze kans en speelde in de B1, A2 en A1 van de Nijeveense club. Daarmee behaalde hij diverse Nederlandse kampioenschappen, zowel op het veld als in de zaal.

Danni speelt momenteel in DOS’46 3 en begon enige tijd terug zichzelf af te vragen wat hij wilde met zijn korfbal carriére. Bij DOS’46 blijven of elders gaan kijken. Danni; “Ruinerwold is mijn dorp, hier wonen mijn vrienden en ook het goede gevoel bij KIOS is er altijd geweest. Ik heb vele wedstrijden van KIOS gezien en altijd enthousiast geweest over de manier van spelen”.

KIOS is blij met de terugkeer van Danni. Een mooie versterking van de selectie met een groen/zwarte geschiedenis.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA