'

Jan 20
OOSTEINDE - Na het succes van de eerste drie jaar, gaat de inzameling van oud ijzer dit jaar op herhaling. Op zaterdag 8 februari houden de Belangenvereniging Oosteinde, de ouderraad van openbare basisschool de Wezeboom en de Speeltuinvereniging deze actie.
Het doel van deze actie is om geld in te zamelen voor bestaande of nieuwe initiatieven in Oosteinde. In de voorgaande drie jaren zijn meerdere goede doelen ondersteund vanuit de oud ijzeractie. Zo was er een bijdrage voor het realiseren van het kunstgrasveld bij de school, voor het aanschaffen van nieuwe speeltoestellen voor de speeltuinvereniging en voor de jaarlijkse wandeling van de Vrouwen van Nu Drenthe, georganiseerd door de Vrouwen van Nu uit Oosteinde en voor een kunstkerstboom voor de Vrouwen van Nu.

Wie als vereniging, organisatie of privépersoon iets wil organiseren wat in het belang van Oosteinde is, kan een aanvraag bij de Belangenvereniging indienen. De Belangenvereniging beoordeelt of zij dan bij wil dragen in de kosten voor dat initiatief.

Op zaterdag 8 februari kan tussen 9.00 en 14.00 uur oud ijzer en dergelijke worden ingeleverd bij openbare basisschool De Wezeboom. Op deze dag is de Schoolstraat tijdelijk even éénrichtingsverkeer. Inrijden vanaf de Wolddijk. Naast oud ijzer kunnen elektrische apparaten (alles waar een stekker aanzit) ook ingeleverd worden. Als voorbeeld welke zaken allemaal kunnen worden gebracht: fietsen, wasmachines, elektrische gereedschappen en apparaten, oude TV, kabels, cv ketels, accu’s, ijzer, messing, koper, zink, lood, aluminium, roestvrijstaal, koelkasten en diepvriezers.

Ook is het mogelijk dat het oud ijzer thuis opgehaald wordt, dan moet even gebeld worden met Joost Kaper (06) 54647703 of Edwin Weide (06) 23792329. Mailen mag ook: belangenvereniging.oosteinde@gmail.com.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA