'

Jan 28
DE WIJK - Het is weer februari. Valentijnsdag is weer in zicht. Dit jaar willen de ouderen van Woon- en zorgcentrum Dunninghe en de 80-plussers uit De Wijk/IJhorst graag weer een dag op stap tijdens de zogenaamde Zonnedag.

valentijnstaart1
In samenwerking met de bakkerij Nijstad en Dunnink zijn twee heerlijke Valentijnstaarten ontwikkeld. Een schuimtaart en een caketaart. Hier kunnen 6-8 porties uit gesneden worden. De keuze is dus reuze.

De kosten van deze Valentijnstaart zijn 8,00 Euro en de opbrengst zal ten goede komen van de Zonnedag in juni 2020. De vrijwilligers van de Valentijnsactie voor Dunninghe komen binnenkort bij u aan de deur voor de bestelling en de taartjes zullen de dagen voor Valentijnsdag bij u worden afgeleverd zodat u samen met uw geliefde(n) op 14 februari (of eerder/later) kunt genieten van een heerlijk stuk gebak.

Natuurlijk kan u de bestelling ook per e-mail doen. Stuur dan uw naam en adres met de gewenste hoeveelheid taarten naar zonnedag@outlook.com en deze zullen dan bij u thuis worden bezorgd.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA