'

Jan 28
STAPHORST - Op de vaste crea-middag van donderdag 6 en 20 februari zal in een workshop met deelnemers geschilderd gaan worden op afval-hout.
Amateur-kunstschilder Wim Hoekstra uit Zwolle is beide data aanwezig en zal zeer bruikbare tips geven. Onder leiding van Dian Schuurman wordt stap voor stap een zelfgekozen afbeelding getekend en vervolgens geschilderd.Voor materiaal wordt gezorgd. Deze workshop is zowel voor beginners als voor gevorderden.

De workshop wordt gegeven op initiatief van Stichting Welzijn Staphorst (SWS). Wat anders is dan voorheen is dat er 2 middagen gewerkt wordt aan een creatie tijdens de workshop.
24+ers van de gemeente Staphorst zijn welkom en is ook voor beginners.

De middag begint om 14:00 uur in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1.
De kosten bedragen slechts € 5,00 of 2 SWS-strippen per persoon. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Aanmelden is noodzakelijk en kan t/m 4 februari via de website van SWS: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 - 465143 of e-mail: info@sws-staphorst.nl
Let op! Vol = vol!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA