'

Jan 29
RUINERWOLD - Vanaf het nieuwe seizoen zal Lisanne Koster spelen in het groen-zwart van KIOS. De 25-jarige speelster maakt hiermee de overstap van DOS ’46 uit Nijeveen naar Ruinerwold. Lisanne heeft haar hele leven gespeeld bij DOS’46.

Ze doorliep alle 1ste jeugdteams en behaalde in de A-junioren haar hoogtepunt: het Nederlands kampioenschap zowel in de zaal als op het veld. “Een geweldig hoogtepunt en ik wilde graag vanuit de A1 doorstromen naar de selectie”, aldus Lisanne.

Dit lukte ook. Ze speelde veelal in het tweede team en heeft een aantal invalbeurten mogen maken in de hoofdmacht van DOS ’46, destijds nog spelend op Hoofdklasse-niveau. Lisanne; “Daarna kwam ik wisselend in het 2e en 3e te spelen. Momenteel speel ik met veel plezier in 3e team, maar ik merk dat ik een nieuwe sportieve uitdaging wil op korfbal gebied”.

Dit hoopt ze volgend seizoen te gaan vinden bij de club uit Ruinerwold. “Ze spelen attractief en in een hoog tempo met veel variatie. Daarnaast heb ik ook een goed gevoel bij de club. Ik kwam als klein meisje al mee naar Ruinerwold toen mijn vader (Cor Koster) trainer was van KIOS 1”.

KIOS is blij met deze versterking voor de selectie en wenst Lisanne veel succes en plezier toe met haar nieuwe uitdaging.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA