'

Jan 30
RUINERWOLD - De eerste wedstrijd na de winterstop, dus een belangrijke! Donkerbroek had voor de winterstop niet zo gek veel punten verzameld, dus ook dat leek wel te doen. Het draaiboek: om 14.00 uur aftrappen, rond 15.45 uur met 3 punten het veld af en met een goed gevoel de discobus weer in.


Het kan verkeren. Drenth, overigens een weinig toepasselijke naam voor een Fries maar dit terzijde, schoot namens Donkerbroek in de 20e minuut voor het eerst op het doel van debutant Koen van der Heul. Daarmee opende hij ook nog eens direct de score: 1-0. Ruinerwold moest in de achtervolging, maar dit verliep helaas nogal moeizaam.

Na een helft met veel balbezit, maar amper een doelpoging, mocht Ruinerwold aan de thee. In de tweede helft moest het tij gekeerd worden. Dat het dik 5 minuten na rust 2-0 werd door een fraai schot van Klooster hielp hier niet echt bij. Ruinerwold besloot dan ook te wisselen. Tim van Dijk, het eerste uur op de bank actief als vertaler van de Friese strijdplannen, maakte zijn debuut en ook Lennart Pit kwam in de ploeg.

Uiteindelijk kantelde het spelbeeld niet en bleef Donkerbroek gevaarlijk op de counter. Een paar minuten voor tijd besloot Lindeboom de eindstand op 3-0. Daarmee werd de inzet en slimme tactiek van Donkerbroek terecht beloond.

Over 2 maanden staat de return alweer op het programma. En ondanks de ruime overwinning beloven we Donkerbroek alvast één ding: dan sil it net maklik wêze (mar in moaie tredde helte).

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA