'

Jan 31
DE WIJK - Bij Vrouwenkoor Meander uit De Wijk staat de factor gezelligheid, sociale contacten en natuurlijk het instuderen van liedjes hoog in het vaandel. Ze treden regelmatig op in ouderencentra in de regio en ieder vijf jaar hebben we jubileumconcert.


Foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Op 19 april 2020 nemen ze deel aan het Bevrijdingsconcert in de sporthal in De Wijk. Na enkele weken voel jij je zeker thuis bij vrouwenkoor Meander. Het repertoire is erg divers, ze zingen o.a. liedjes in het Nederlands en in het Engels.

Wij repeteren elke woensdagmorgen van 9.00 uur tot 10.30 uur in de Havezate in De Wijk. Komt de pianiste, dan zingen we van 9.00 uur tot 11.00 uur. Spreekt onze vereniging u aan, kom dan – geheel vrijblijvend- onze repetitie eens bijwonen. Wees welkom om eens te komen kijken en luisteren.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA