'

Jan 31
REGIO - Gospelkoor El Jakim uit Zuidwolde geeft zaterdag 7 maart een concert in de Grote Kerk in Steenwijk. Het interkerkelijke koor staat onder leiding van dirigent Harold Kooij en krijgt medewerking van Jan Vayne op de vleugel, Marcel Zimmer op slagwerk/percussie, Mark Dekkers op contrabas, Ronald Ruiter op trompet en bugel en Nico Penners op de klarinet en altsax.

Tijdens het concert met het thema ‘Liefde en Licht’ kan het publiek genieten van de diverse muziekstijlen die het gospelkoor machtig is. Naast swingend repertoire zoals ‘Amazing Grace’ voert het koor o.a. muziek uit van John Rutter en van de jonge Nederlandse componist Marco den Toom. De mooiste stukken van het vorig jaar uitgebrachte album ‘Licht’ zijn te horen, aangevuld met kersvers repertoire. Daarbij is er ook gelegenheid voor samenzang. Dirigent Harold Kooij geeft zelf acte de présence op de tweede vleugel. ‘’We pakken groots uit. Het is echt bijzonder dat we samen met zoveel goede muzikanten mogen zingen. Met Jan Vayne hadden we in oktober al een geweldig optreden in Kampen. En ook op de cd ‘Licht’ speelden diverse professionele muzikanten mee. Dat geeft het koor maar ook mij vleugels.’’

Kaartverkoop gestart
Het optreden 7 maart begint om 20.00 uur. Toegangskaarten kosten € 15 (kinderen t/m 12 jaar € 5) en zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar met € 2,50 korting bij Bloemisterij Gaal in Steenwijk, Van der Laan Tweewielers in Zuidwolde of via e-mail gospeleljakim@gmail.com. Voor meer informatie, kijk ook op www.eljakim-zuidwolde.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA