'

Feb 11
ZUIDWOLDE - Tijdens het weekend van 29 februari en 1 maart van 13 – 17 uur is er een bijzondere verkoop expositie in mijn huis en atelier aan de Bremstraat 5 in Zuidwolde. In verband met mijn verhuizing naar Meppel zijn daar mooie schetsen en beelden te zien en te koop.
Daarnaast zijn er enkele objecten/beelden waar een bod op kan worden uitgebracht. Er zijn ook kunstmaterialen en curiosa waar je blij van kunt worden! Het lijkt me erg leuk om van deze gelegenheid gebruik te maken om afscheid te nemen van al die mensen, die bij mij op één of andere manier met kunst zijn bezig geweest! Hoewel ook iedereen in Meppel natuurlijk weer welkom is! Het zal dan ook een dynamisch weekend zijn met veel plezier en een hapje en een drankje. Bij deze van harte welkom Elisa van den Berg.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA