'

Feb 11
KOEKANGE - Op vrijdag 14 februari 2019 bent u welkom bij ‘Verhalen rond de Kachel’ op deze culturele avond zal een verhalenverteller, een dichter en een singer-songwriter zijn of haar werk laten horen. Dit is wederom in Huize Welgelegen van de familie Bout.

De namen van de artiesten: Jan Bulsink: Jarenlang schreef hij naast zijn werk in het onderwijs verhalen, liedteksten en musicals voor theater. Inmiddels heeft hij daar zijn hoofdtaak van gemaakt en boeken uitgebracht. In mei 2018 heeft Jan deelgenomen aan de Slam Poetry Contast in Festina Lente te Amsterdam.

Aagje Blink: Groeide op in Emmen, maar is nu woonachtig in Odoorn. Aagje heeft gewerkt in de gezondheidszorg en was spreekster bij uitvaarten. Met haar allereerste geschreven Drentse verhaal Watte(n) won zij in 2005 meteen een derde prijs bij de verhalenwedstrijd van het Huus van de Toal. Sindsdien ontwikkelde ze zich tot een getalenteerde Drentse schrijfster met een breed repertoire. Aagje heeft onlangs haar eerste bundel uitgebracht: Elkein mankeert wal wat.

ROO: Is een duo gevormd door de broers Alfred en Jaap Roo uit Rouveen waarin de twee met akoestisch gitaargeluid en loepzuivere samenzang zorgen voor een sixties-georiënteerde sound in de hedendaagse muziek.

Entree € 12,50 inclusief koffie/thee bij aanvang, en eigen gebakken koek.
De avond begint om 20.00 uur.
De Hooiberg is geopend vanaf 19.30 uur.
Reserveren kan bij Mieneke Bout via (0522) 451771 of via info@welgelegen.com. De avond begint om 20.00 uur, entree is inclusief koffie/thee bij aanvang en huisgemaakt koek. Huize welgelegen is te vinden aan de Prinsesseweg 8 te Koekange.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA