'

Feb 13
RUINERWOLD - In samenwerking met het Huus van de Taol verzorgt de Karstenhoeve op 13 maart een avond voor alle Drenten, zowel de geboren als de nieuwe Drenten. Try-out van de theater voorstelling: Familie te koop van Margriet Bolding. Nog vóór deze voorstelling in veel Nederlandse theaters te zien is, wordt deze eerst in de Karstenhoeve opgevoerd.

'Waarom je hele leven aan dezelfde familie vastzitten. Als je die voor een goede prijs kunt verkopen kun je zelf de markt op of er misschien nog wat leukers in de aanbieding is. Op internet staat vast nog wel een leuke brabantse familie op familieplaats.nl. Eindelijk die bourgondische moeder met die hartelijke lach waar je altijd van gedroomd hebt. Of neem dat ene familielid waar je vanaf wilt gewoon eens mee naar deze voorstelling. Ruilen mag altijd'.

Met muzikale omlijsting door Geert Jan Brader.

Kaarten voor 12,50 per stuk te reserveren via info@karstenhoeve.nl of u kunt inspreken op de voicemail: 0522-481447.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA