'

Feb 14
RUINERWOLD - Het Super Springkussenfestijn in de Buddingehof vindt dinsdag 18 en woensdag 19 februari plaats. In de voorjaarsvakantie wordt dit festijn speciaal voor alle kinderen in en om Ruinerwold georganiseerd in samenwerking met alle gemeenschappelijke scholen, Van der Berg Verhuur en dorpshuis de Buddingehof.

In deze twee dagen worden de sporthal en de grote feestzaal omgetoverd tot een waar Springkussen spektakel voor de kids. Ook voor de allerkleinsten staan er kussens waarop ze lekker kunnen ravotten. EHBO is aanwezig voor eventuele kleine ongelukjes.

Er komt meer dan 1000 vierkante meter aan springkussens en survivalbanen te staan. Openingstijden 9.30-12.30 en 13.30-16.30, twee dagen lang. Entree 5 euro per dagdeel en de ouders hebben gratis entree. Ouders hebben de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie, de kinderen helemaal uit hun dak te zien gaan.

Voor de kids zijn er kannen ranja te koop en ook de snoepvoorraad is ruim bijgevuld. Natuurlijk is de keuken ook geopend voor een frietje, een warme snack of een tosti.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA