'

Feb 12
Hospice Meppel in de bloemetjes gezet

MEPPEL - Waar 45.000 tulpenbollen al niet goed voor zijn. Dinsdagavond is in De Havixhorst een cheque t.w.v. € 3400,00 overhandigd aan Hospice Eesinge Meppel. Het geld werd door de leden van de Soroptimistclub Meppel e.o. ingezameld door tasjes met tulpenbollen te verkopen.

Een afvaardiging van het Hospice was erg blij met het prachtige bedrag. Het geld wordt besteed aan nieuw meubilair. De bewoners krijgen o.a. nieuwe bedden en sta-op stoelen. Het Hospice is in 2019/2020 het goede doel waar de Soroptimistclub geld voor inzamelt. Hospice Eesinge biedt een gastvrije, huiselijke en warme omgeving aan mensen in de laatste fase van hun leven. Een prachtig initiatief, waar de soroptimisten graag letterlijk de handen voor uit de mouwen staken.

De dames van de internationale serviceclub zetten eind 2019 in zeer korte tijd een grote actie op door eigenhandig 45.000 tulpenbollen te verdelen over honderden tasjes. Deze werden vervolgens aan de man gebracht voor slechts vijf euro per stuk. De tasjes vlogen de deur uit en binnen enkele dagen was alles verkocht en kon het uitventen beginnen. De actie leverde niet alleen een prachtig bedrag op voor het hospice, maar zorgt er ook voor dat de regio Meppel de komende weken kan genieten van 45.000 prachtig gekleurde tulpen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA