'

Feb 12
MEPPEL - Kindercircus Okidoki heeft een donatie van 2000 euro ontvangen van Stichting Ondersteuning Gezondheidszorg Meppel. In ruil hiervoor gaat Okidoki voorstellingen verzorgen voor instellingen die te maken hebben met de gezondheidszorg.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Okidoki, via de mail circus.okidoki@gmail.com of bellen met Marie Tiggelman (06 87242108) Voor kinderen die zelf willen circussen zijn er groepen op de maandag- en dinsdagmiddag. Er is een introductie aanbod van 5 lessen voor 5 euro.

Speciale luchtwerklessen zijn er op vrijdagavond en zaterdagochtend/middag. Introductie aanbod: 3 lessen voor 6 euro. De trainingen vinden plaats in onze oefenruimte aan de Prins Hendrikstraat 34 te Meppel.
Voor meer informatie kijk op onze site www.kindercircus-okidoki.nl of neem contact op met Marie Tiggelman (06 87242108), Yentl Hijmans 0615286053 of via de mail: circus.okidoki@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA