'

Mrt 2
ZUIDWOLDE - Evenementenbeleid: balans tussen levendigheid en leefbaarheid. De gemeente actualiseert de regels voor evenementen om beter te kunnen sturen en handhaven bij evenementen. Evenementen zorgen voor levendigheid, ze maken een gemeente aantrekkelijk, maar veroorzaken soms ook overlast.
Tot nu toe had de gemeente onvoldoende kaders en voorwaarden om te kunnen sturen en handhaven, denk aan een maximum voor geluid, het aantal evenementen, begin en eindtijden en eisen t.a.v. veiligheid. Bij het nieuwe evenementenbeleid is gezocht naar een balans tussen levendigheid en leefbaarheid. De nieuwe regels bieden meer duidelijkheid voor organisatoren én omwonenden.

Informatie- en inspraakbijeenkomst 3 maart

Op dinsdagavond 3 maart organiseren we een informatie- en inspraakbijeenkomst. Daar vertellen wij u, als inwoner van gemeente De Wolden en/of als evenementenorganisator, graag alles over het nieuwe beleid. Er is ook volop gelegenheid om hierop uw mening en visie te geven. U kunt de volledige tekst ‘voorstellen evenementenverordening en beleidsregels’ digitaal aanvragen via a.de.jong@dewoldenhoogeveen.nl.

Graag tot dinsdag 3 maart, in de raadzaal van het gemeentehuis in Zuidwolde, Raadhuisstraat 2. Aanvang 19.30 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA