'

Feb 14
Vrouwen van Nu wandelen in de regen

DE WIJK - Wandelen in de regen, getooid met regen poncho’s en paraplu's, je doet het niet voor de lol zou je denken! Maar voor deze dames van de Vrouwen van Nu was het donderdagmorgen geen enkel probleem. De bikkels trotseerden regen, wind en kou.

Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl
Uw verslaggever zag ze vanuit zijn warme kantoor voorbij trekken, het ene groepje na het andere en besloot ze na tal van rondjes door ons mooie dorp even een ‘hart onder de riem’ te steken. Dat was in het geheel niet nodig, want de dames hadden er lol in en stapten stevig door.

Elke maand organiseert een andere afdeling van de Vrouwen van Nu in Drenthe een wandeltocht. Dit keer was de afdeling De Wijk aan de beurt. En ondanks het slechte weer, ging de tocht gewoon van start. Na de koffie bij dorpshuis de Havezate vertrokken de dames in groepjes door het dorp. Er waren twee routes uitgestippeld, een van 8 km en een van 12 km. Onderweg was er bij de familie ten Wolde in de schuur een moment om even op adem te komen. Daarna stapten de dames stevig verder. Bij de Havezate stond de warme soep al klaar voor de verkleumde deelnemers. In totaal waren er bijna driehonderd wandelaars van de partij.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA