'

Feb 14
DE WIJK - Tourist Info Het Reestdal / VTRB de Wijk-Koekange heeft donderdagavond in dorpshuis de Havezate de winnaar van de fotowedstrijd bekend gemaakt. De foto van Mark Scheper uit De Wijk werd door jury als mooiste foto beoordeeld. In totaal werden er bijna tachtig foto’s ingezonden.

V.l.n.r. Harm Buld, Luuk Buit en Mark Scheper
Onderwerp van de fotowedstrijd was ‘Het Reestdal van Dedemsvaart tot Meppel’. Welk plekje in het Reestdal vind je het mooist of meest bijzonder? De foto mocht een mooi landschap zijn. Of een speciaal gebouw of plekje in je nabije omgeving. Vier fotoclubs uit de regio bogen zich over de ingezonden foto’s. Winnaar Mark Scheper moest al vroeg uit de veren om deze bijzondere foto te maken. ‘Deze foto is om vijf uur ‘s morgens genomen. Ik had uitgezocht dat dit tijdstip het meest geschikt was om de foto ‘volle maan bij opkomende zon ‘ te kunnen maken’.

Luuk Buit uit Dedemsvaart won met ‘Reestdal bij de Stuw’ de tweede prijs. De foto van Harm Buld ‘De Wolkbreuk boven het Reestdal’ was goed voor een derde prijs. Een toevalstreffer zo gaf de amateurfotograaf uit Ruinerwold zelf toe. ‘Ik had net een groothoeklens gekocht, en was deze aan het uitproberen, toen zich deze kans voor deed’. De prijswinnaars werden door Geert Frank de Vries van Tourist Info Het Reestdal beloont met een cadeaubon en vergroting van de winnende foto’s.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA