'

Feb 23
RUINEN - Er zijn genoeg redenen om wilde bloemen in je eigen tuin te hebben. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, maar zijn ook onmisbaar voor insecten. Wil je weten hoe je zelf je tuin vult met wilde bloemen?

Dan is de Dwingelderveldlezing op donderdag 27 februari een aanrader om bij aanwezig te zijn. Jojanneke Bijkerk, eigenaar van de Cruydt-Hoek, vertelt tijdens de lezing in bezoekerscentrum Dwingelderveld over hoe zij wilde planten teelt en geeft uitleg over de visie en werkwijze van de Cruydt-Hoek.

Tips voor een kleurrijke wilde tuin ontbreken deze avond niet. De zaal is open om 19.15 uur en de lezing begint om 19.30 uur. Vooraf aanmelden is nodig en kan op www.nm.nl/bcdwingelderveld. Foto: Natuurmonumenten – Marten van Dijl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA