'

Feb 14
DE WIJK - De voorbereiding van het bevrijdingsconcert in De Wijk is in volle gang. Inmiddels blijkt dat bij velen inmiddels bekend is dat op zondagmiddag 19 april in de sporthal in De Wijk een groot bevrijdingsconcert wordt georganiseerd, waaraan door zo’n 175 muzikanten en zangers wordt meegewerkt.

Aan de leden van de organiserende verenigingen word nu al regelmatig gevraagd: 'Waar kunnen we de toegangsbewijzen kopen?'. En dan te bedenken dat de pr voor dit concert nog niet was begonnen.

Afgelopen maandag echter, tijdens een werkbespreking van de organisatie-commissie werden de posters en flyers gepresenteerd. Inmiddels is er van veel kanten positief gereageerd op de prachtig vorm gegeven en kleurrijke affiche. De sfeer van de bevrijding wordt op de poster o.a. weergegeven door middel van foto’s vanaf de Beeldbank van de Historische Vereniging De Wijk-Koekange.
Vanwege de nu al getoonde belangstelling heeft de organisatie besloten om ondanks dat er nog twee maanden te gaan zijn alvorens de eerste tonen in de sporthal zullen klinken, op korte termijn de kaartverkoop ter hand te nemen. De entreebewijzen zijn in voorverkoop te verkrijgen via de leden van de organiserende verenigingen Koninklijke Muziekvereniging Apollo, vrouwenkoor Meander, Popkoor Nameless en het vrouwen- en mannenkoor van Wijker Kunst.

Binnen enkele weken zal het definitieve programma, waarvoor uiteraard al druk wordt gerepeteerd, worden vastgesteld, waarna het programmaboekje kan worden samengesteld. Ongetwijfeld zal de organisatie t.z.t. ook hiervan nadere informatie met de inwoners van De Wijk en omstreken willen delen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA