'

Mrt 10
DE WIJK - De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. Wat je ook met de tablet, computer of smartphone wilt doen. En soms kom je er zelf even niet uit, dan is het handig om er even iemand bij te halen met verstand van zaken. ‘Veel senioren maken daar gebruik, de kinderen hebben het te druk, of willen ze daar niet mee lastig vallen’ vertelt Gerrit Maarse van Seniorweb.nl in De Wijk.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Sinds een jaar woont Maarse met zijn vrouw in het nieuwe appartementencomplex aan de Briëtweg. Voor wie hij tevens mantelzorger is. In zijn vorige woonplaats Nieuw Vennep was hij al betrokken bij dit netwerk. En ook in De Wijk wil hij zich hier opnieuw voor blijven inzetten.

Maarse was tot pensionering werkzaam op de ICT afdeling van een groot audio en videobedrijf. ‘Computers hebben altijd mijn belangstelling gehad, en het is inmiddels mijn grootste hobby geworden’. SeniorWeb.nl helpt met praktische uitleg, online cursussen en persoonlijke hulp in de snel veranderende digitale wereld met tips. ‘WhatsAppen of Facetimen met je kleinkind? Foto’s en video’s maken, Facebooken, muziek streamen of op vakantie met e-reader? Of gewoon de computer veilig updaten? Het leven wordt een stuk leuker als je digitaal fit bent’.

Hoe werkt het?
Een vrijwilliger van SeniorWeb.nl komt thuis om te helpen om het probleem op te lossen. De kosten daarvoor zijn slechts € 5,00 per uur. En buiten De Wijk 0.19 per km. Maarse: ‘Precies een uur of iets langer, de mensen bepalen zelf wat ze wel en niet willen’.

Informatie
Voor meer informatie kunt ook u ook bellen of mailen met Gerrit Maarse gercp.ma62@gmail.com of telefoon 06-23696823.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA