'

Mrt 2
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 21 maart is er in de sporthal een zuidwolde een gezellige Après Ski avond met Helene Fischer Tribute en DJ Gert. Tijdens haar optreden brengt zij de beste hits van Duitslands Schlagerkönigin ten gehore; Atemlos, Mitten im Paradies, Lass mich in dein Leben, Ich will Immer Wieder… en vele andere meezingers!

Helene Fischer Tribute beschikt over jarenlange podiumervaring en met haar prachtige outfit betreedt deze geroutineerde blondine de bühne en bespeelt met liefde en overgave haar publiek! Haar performance is niet onopgemerkt gebleven; niet zelden kan zij de zaal pas verlaten nadat ze fans en schlagerliefhebbers heeft voorzien van een ‘heuse’ handtekening. Aanvang 21.00 uur. Entree 5,00

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA