'

Feb 28
De mooiste vogelhuisjes van de regio

REGIO - De mooiste vogelhuisjes van de regio zullen worden gemaakt bij de workshop van SWS op de vaste crea-middag van donderdag 12 en 26 maart.
Onder leiding van Ilona Compagner-Figeland zal er gestipt gaan worden met stipwerk op houten vogelhuisjes. Voor al het materiaal wordt gezorgd.

Stichting Welzijn (SWS) organiseert al langer workshops en is dit jaar begonnen met 2 middagen per workshop. Vanaf 24 jaar zijn inwoners van de gemeente Staphorst welkom en het is ook geschikt voor beginners.

De middag begint om 14:00 uur in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1.
De kosten bedragen € 5,00 of 2 SWS-strippen per keer, per persoon. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Aanmelden is noodzakelijk en kan t/m 8 maart via de website van SWS: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 - 465143 of e-mail: info@sws-staphorst.nl
Let op! Met maximaal 20 deelnemers is deze workshop vol!Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA