'

Feb 28
DE WIJK - Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart geeft Rederijkerskamer de Bloem weer haar jaarlijkse toneelvoorstelling in Dorpshuis de Havezate in De Wijk. Dit jaar wordt de klucht ‘Bruidzilla’ gespeeld. In dit verhaal draait alles om Linda. Zij zit al tijden te wachten op een huwelijksaanzoek van Cor.Van Cor hoeft het allemaal niet zo. Hij vindt het wel best zo als het leven nu gaat. Maar Linda heeft van jongs af al hele plannen gemaakt van hoe die ene speciale dag er uit moet zien. En dat is groots, romantisch en vooral perfect! Als dan uiteindelijk Cor haar toch ten huwelijk vraagt, gaan meteen ook alle remmen los! Ze leeft zich helemaal uit op het plannen van de bruiloft en niets of niemand zal ook maar haar daarin een strobreed in de weg leggen. Echter lopen al haar eisen wel flink in de papieren en is daar wel geld voor? De familie, vrienden en naaste buren weten dat je een vrouw als Linda vooral niet moet teleurstellen. Heel wat creativiteit moet worden aangewend om toch Linda die fantastische dag te kunnen geven. De plannen zijn goed, maar niets gaat zo als gepland. Wederom een dolkomische klucht welke garant staat voor een hilarische avond.

Voorverkoop kaarten
De voorverkoop is gestart. Kaarten kosten € 7,50 per stuk en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Dorpshuis de Havezate en DA Drogisterij & Parfumerie WenS in De Wijk. Wido Double Fashion (Bergerslag 4a Staphorst en middels vooruitbetaling te reserveren bij info@rederijkerskamerdebloem.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA