'

Mrt 24
RUINERWOLD - Vanaf 25 maart houden de huisartsen van De Wijk, Koekange, Ruinen en Ruinerwold gezamenlijk een hoestspreekuur in de Buddingehof te Ruinerwold. Op het hoestspreekuur zien de huisartsen alle mensen die luchtwegklachten hebben en waarvan de doktersassistenten en de huisartsen telefonisch bepaald hebben dat ze onderzocht moeten worden.
De reden van een apart hoestspreekuur is om tijdens de corona-epidemie besmetting van anderen te voorkomen. De huisarts draagt tijdens dit spreekuur beschermende kleding. „Vanwege schaarste van beschermende kleding en mondmaskers in Nederland, organiseren we een spreekuur samen om materialen te besparen", aldus de artsen.

De Locatie Buddingehof is gekozen vanwege de centrale ligging van Ruinerwold tussen de vier praktijken. Bovendien is er een parate ruimte beschikbaar met een eigen toegang. Wie wil weten of hij gezien moet worden door een huisarts, kijk dan eerst op www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus, wie daarna nog vragen heeft, kan bellen met de eigen huisartsenpraktijk.

„Als u met uw eigen huisarts afspreekt dat u zich mag melden op het hoestspreekuur, krijgt u instructies waar en wanneer u zich mag melden. U kunt alleen terecht nadat u dat heeft afgesproken met uw eigen praktijk. U wordt gezien door een huisarts van een van de genoemde praktijken."

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA