'

Mrt 25
DE WOLDEN - In de nieuwsbrief voor ondernemers heeft burgemeester De Groot de ondernemers van De Wolden toegesproken over de lastige tijd die zij tegemoet gaan.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Beste ondernemers,

‘Samen staan we voor een opgave van enorme omvang’. Woorden van premier Rutte in zijn toespraak van afgelopen maandagavond. Het coronavirus heeft inmiddels een gigantische impact op ons dagelijks leven. Dat geldt voor onze inwoners, maar ook u wordt hiermee keihard geraakt.

Samen

"We gaan een lastige tijd tegemoet. Ik leef met u mee. Sommigen van u hebben hun bedrijf moeten sluiten. Anderen ontvangen minder klanten of ondervinden beperkingen van alle maatregelen. Dat is zeer ingrijpend. Ik wil u op het hart drukken dat we als gemeente de uitspraak van onze premier ook letterlijk nemen: ‘Samen staan we voor een opgave van enorme omvang’. Mede namens wethouder Gerrie Hempen van economische zaken vraag ik u om elkaar vast te houden. Als gemeente gaan we ons uiterste best doen om u te ondersteunen. Op dit moment worden landelijke regelingen opgesteld, die ook in De Wolden gaan gelden. Het is nog niet duidelijk hoe precies, maar hier wordt hard aan gewerkt. Zodra we meer weten delen we dit met u. Een heldere en actuele informatievoorziening is cruciaal. Op de pagina regelingen ondernemers en zzp'ers en in de nieuwsbrief voor ondernemers vindt u alle tot dusver bekende informatie die betrekking heeft tot het coronavirus. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Inzet

Van ons allemaal wordt de komende tijd inzet gevraagd om de strijd tegen het coronavirus te winnen. We hebben hier een gezamenlijke verantwoordelijkheid in. Innovatief, creatief, gepassioneerd en enorm daadkrachtig. Zo heb ik de ondernemers in De Wolden in de afgelopen jaren leren kennen.

Deze tijd doet een groot beroep op deze eigenschappen. Ik ben ervan overtuigd dat we samen deze crisis doorkomen. We doen dit met elkaar!

Voor nu wens ik u veel sterkte, wijsheid en een goede gezondheid voor u en uw dierbaren.

Namens het college van burgemeesters en wethouders,

Roger de Groot

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA