'

Mrt 25
RUINEN - In opdracht van het college van B&W start Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde op woensdag 25 maart met het opnieuw bestraten van de Wold Aaweg in Ruinen.
In een periode van ongeveer zes weken wordt de Wold Aaweg tussen de brug over de Wold Aa en de overgang tussen klinkers en asfalt (oude gemeentegrens Ruinen/Ruinerwold) in zijn geheel herstraat.

Tijdens de uitvoeringsperiode zal dit deel van de Wold Aaweg gestremd zijn voor alle verkeer. Een omleidingsroute wordt aangegeven door borden en gaat via de Koekangerweg, Oosteinde en Meppelerweg (en vice versa).

Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Via deze site worden wijzigingen aangegeven.

Nadere informatie kan worden verkregen bij Rik Buning van Buning Wegenbouw BV, te bereiken via 0528-373164 of Karlo Donker van gemeente De Wolden, te bereiken via 14 0528.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA