'

Mrt 28
DRENTHE - Vannacht gaat de zomertijd weer in. Dat betekent dat we de klok om 2:00 uur een uurtje vooruit moeten zetten. Hierdoor is het 's avonds een uur langer licht en 's ochtends een uur langer donker.
Ieder jaar laait de discussie over het nut van de zomertijd weer op. Sommigen vinden het extra uurtje daglicht heerlijk, anderen klagen over een verstoord bioritme. Om energie te besparen heeft de zomertijd in ieder geval weinig nut. Voor een huishouden scheelt het per jaar nog maar vijf euro aan elektriciteitsverbruik, vooral gerealiseerd doordat we het licht minder lang aanhebben. Dat blijkt uit gegevens van elektriciteitstransporteur Tennet. De zomertijd duurt tot 25 oktober. Dan gaat de klok weer een uurtje terug.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA