'

Mrt 27
RUINERWOLD - Een aantal leerkrachten van o.b.s. de Dissel zijn vanmorgen buiten het Vonder op bezoek geweest bij de bejaarden op een bijzondere wijze; met een orgel liepen de leerkrachten langs de huizen en kamers van het Vonder om zo de mensen die daar wonen even een verzetje te geven.

Foto's JW v/d Vlist
Sommige bewoners kwamen naar buiten om mee te zingen, mee te klappen, mee te dansen of gewoon te genieten. Enkele bewoners gooiden zelfs een fooi in de “centenbak”. Even gezellig voor deze mensen die anders binnen altijd zoveel aanloop hebben, maar wat nu door Corona niet mag. Ook voor die enkele leerkrachten was het even heerlijk ontspannen, in plaats van te turen op de computer en contact te houden met hun kinderen van school. Dank aan juf Joke en juf Kristel. Volgende week komen ze weer langs aldus, meester Sep en meester JW.Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA