'

Mrt 29
DE WIJK - Samen staan we sterk, staat er te lezen op het spandoek dat sinds zaterdag aan de Wieker Meule hangt. Het spandoek is gemaakt door Lienke Kleine (12) en Tom Luttel (9) uit De Wijk.

Samen staan we sterk staat er te lezen op het spandoek voor de molen. Foto's: BS/Weblog-dewolden.nl
Een mooie en positiever boodschap voor inwoners van De Wijk tijdens de Coronacrisis. 'Het idee hiervoor komt van de kinderen zelf vertelt Gerdo Kleine. (vader van Lienke). Ze wilden de dorpsgenoten graag een hart onder de riem steken in deze roerige tijden, en vroegen of er nog een oud laken was. Die hadden we nog wel ergens liggen. Toen het klaar was, zagen we wat ze er op hadden gezet'.

Lienke: 'We hebben tijd genoeg, nu we niet meer naar school kunnen. En zijn er de gehele middag mee bezig geweest om het af te krijgen'. Maar waar hang je die neer, zodat iedereen het ziet dat was de volgende vraag. 'Toen kwamen ze op het idee, om dit aan de balustrade van de molen te hangen'. Molenaar Erwin de Jonge wilde graag meewerken aan dit spontane initiatief.

door de harde wind waaide het spandoek behoorlijk op.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA