'

Mrt 29
RUINERWOLD - André en Karin Wienen kregen vannacht onverwacht bezoek aan de voordeur van hun woning aan de Wolddijk in Ruinerwold. De luidruchtige bezoekers hadden maling aan de regel van 1,5 meter afstand houden.

Het bleken de pinken van de buurman te zijn die even kwamen buurten. De 'nieuwsgierige dames' op zoek naar 'sociale contacten' vonden bij de familie Wienen echter niet wat ze zochten. Behalve wat vertrapte bloembakken bleek de schade mee te vallen. De bewoners die wakker werden van het gestommel waren er daarna als de 'pinken' bij om de koeienjacht in te zetten. Samen met de eigenaar, boer Luc de Roo werd de ontsnapte runderen terug gebracht naar de stal. De camerabeelden blijken een echte hit te zijn op Facebook, en zijn al vele malen bekeken.
https://www.facebook.com/andrewienie/videos/3866570026749750/?t=25

https://www.facebook.com/andrewienie/videos/3866570026749750/

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA