'

Mrt 30
over Coronanieuws uit de regio

REGIO - Via aangepaste programmering overdag doet DNOradio al enkele weken uitgebreid verslag van de ontwikkelingen rondom het Corona virus in de regio ZW Drenthe en Noord Overijssel.
In samenwerking met de gemeentes De Wolden en Staphorst wordt melding gemaakt van de maatregelen en geven de colleges van B&W reacties op ontwikkelingen en activiteiten . Daarnaast reageren organisaties, middenstand, horeca en ook jongeren op de huidige situatie.

Dagelijks van 10-12 kan men ook telefonisch reageren en van 12-14 u. uur zijn er interviews met beleidsmakers, betrokkenen en vele organisaties in het verzorgingsgebied. Berichten, reacties en activiteiten kunnen gemeld worden via redactie@dnomedia.nl of via de website www.wijzijndno.nl .

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA